Úvod arrow Členové arrow Bývalí arrow Poslední rozloučení s Fandou
Poslední rozloučení s Fandou PDF Tisk E-mail
Napsal Tomas   

Poslední rozloučení s Fandou

 

Úvodní půlhodinu volného večera dne 25. září 2023 jsme ve videoklubu ČKK jako malý Autorský večer s minutou ticha věnovali Poslední rozloučení s Fandou

Dr. Františku Dedkovi

dlouholetému aktivnímu členovi ČKK, který nás

ve středu 20. září 2023 ve věku 91 let opustil:(

 

Přitom ještě na konci prázdnin namlouval a stříhal komentář k filmu. V klubu jsme promítli jeho filmový dokument „Svitavy Movie“, který mistrně zachytil dění v klubu právě před 20 lety!

Poslední rozloučení s „Fandou“ (jak jej nazývá širší rodina) proběhne ve středu 4. 10. 2023.

Zde posíláme organizační informace:

Nejprve poděkujeme za Fandův dlouhý a bohatý život v 10:00 při mši svaté v kostele Krista Spasitele v Praze 5 na Barrandově (kostel je plně bezbariérový, je v něm i WC a veškeré potřebné zázemí).

Místo toho, aby se tvořil zástup kondolujících, vás na Fandovo přání všechny zveme po mši na menší pohoštění v sále komunitního centra přímo pod kostelem (lze se tam opět přesunout i bezbariérově výtahem), abychom společně zavzpomínali, posilnili se a potěšili.

Pokud chcete a můžete, přineste s sebou nějakou fotografii se vzpomínkou na Fandu. V sále bude připravena nástěnka, kam bude možné fotografie připevnit a společně tak vidět Fandův život z různých úhlů a objektivů, ke kterým měl tak blízko. Z druhé strany fotografií můžete připsat nějaký vzkaz pro manželku Olgu a pokud si přejete fotografii vrátit, prosíme ji podepsat a napsat zpáteční adresu, kam ji máme po skončení posledního rozloučení poslat.

Ve 13:40 bude následovat uložení do rodinné hrobky na Olšanských hřbitovech, kam jste taktéž srdečně zváni. Aby nikdo nebloudil, sejdeme se ve 13:25 u hlavní brány (ta u zastávky tramvaje Olšanské hřbitovy) a společným průvodem dojdeme až k hrobu (hrob č. 7, oddíl 7, hřbitov VII), kde se s Fandou v modlitbě ještě naposledy rozloučíme.

Pokud se někdo z vás nebude moct z jakéhokoli důvodu dostat na rozloučení osobně, můžete se připojit alespoň k zádušní mši online zde.

Fanda si přál, abyste v případě zájmu místo květin raději přispěli na projekty, které sám dlouhodobě sám podporoval, a to:

Cesta 121 (péče o staré kněze a kněze v nouzi) - č.ú. 2102001767/2700

Televize NOE - č. ú. 6100000961/8040

farnost Praha - Hlubočepy (Fandova celoživotní farnost) - č.ú. 7771177711/0100

(Pokud chcete přispět hotově, v kostele bude umístěna kasička, kam můžete v obálce vložit váš příspěvek - prosíme, napište na obálku, na jaký účel máme následně peníze přeposlat, rádi to uděláme.)

S nadějí, že smrtí život nekončí, ale teprve pořádně začíná,

Olga (manželka), Jan a Eva (syn s manželkou) a Žofie Záveská (praneteř) s rodinou


Aktualizováno ( Úterý, 26 září 2023 )
 
< Předch.   Další >
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License. Webdesign by Mercy s.r.o.