Úvod arrow Program arrow Program na 1. pololetí 2020
Program na 1. pololetí 2020 PDF Tisk E-mail
Napsal Tomas   

6.1.2020 – volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka. Domácí úkol – natáčení Vyšehradu byl odložen na lepší počasíJ

20.1. - technický večer se střihovým programem pro 4K - praktické zkušenosti s natáčením ve 4K na Dron, GoPro7 a kameru Panasonic, nativní střih ve 4K, generování videa ve 4K (2160p/50fps) a zobrazování na Smart TV. Vede Tomáš Hordějčuk.

3.2. - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka.

17.2. - autorsko - technický večer Ing. Jaroslava Kolčavy s představením techniky Osmo Pocket a jeho možností spojené s ukázkami a autorsko - technický večer JUDr. Miloše Bláhy s představením gimbalu Moza Air s ukázkami.

2.3. - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka.

16.3. – autorsko - technický večer  se do odvolání z důvodů situace ohledně Korona viru odkládá jakožto i další klubové večery - Profesionální střihový program Magix Vegas Pro 17 a jeho možnosti ve filmové tvorbě – Obraz v obraze, plynulé pohyby, klíčování, barevné korekce v reálném čase – Color Grading, kompletní podpora HDR, stabilizace obrazu, plynulé zpomalování a zrychlování i speciální zpomalování (Slow Motion), sledování pohybu (Motion Tracking) a beziérovo maskování (+ vkládání náhrady obrazu v obraze) i sledování pohybu složitých objektů v obraze s jejich náhradou (Planar Motion Tracking) atd. - doplněné praktickými ukázkami. Vede Tomáš Hordějčuk.

30.3. - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka.

13.4. - velikonoční pondělí – večer odpadá

20.4. - autorský večer  - bude upřesněno později.

4.5. - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka.

18.5. - Dovolujeme si Vám s radostí oznámit, že se v pokoronavirové době poprvé sejdeme dne 18.5.2020 v 18:00 na volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka. Musíme však respektovat opatření Covid-19 ohledně rozestupů a roušek. Těšíme se na projekci.

1.6. - autorsko - technický večer - Profesionální střihový program Magix Vegas Pro 17 a jeho možnosti ve filmové tvorbě – Obraz v obraze, plynulé pohyby, klíčování, barevné korekce v reálném čase – Color Grading, kompletní podpora HDR, stabilizace obrazu, plynulé zpomalování a zrychlování i speciální zpomalování (Slow Motion), sledování pohybu (Motion Tracking) a beziérovo maskování (+ vkládání náhrady obrazu v obraze) i sledování pohybu složitých objektů v obraze s jejich náhradou (Planar Motion Tracking) atd. - doplněné praktickými ukázkami. Vede Tomáš Hordějčuk.

15.6. - autorský večer Ing. Zdeňka Kopky spojený s jeho významným životním jubileem. Premiéru bude mít v ČKK 63. díl Klapky s naším dlouholetým členem Zdeňkem Kopkou, kterou vysílala TV Noe a moderátorem byl Petr Baran.  

 

29.6. - poslední předprázdninový volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka.

Aktualizováno ( Čtvrtek, 20 srpen 2020 )
 
< Předch.   Další >
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License. Webdesign by Mercy s.r.o.