Úvod arrow Zpravodaj arrow www stránky, které by jste měli také číst.
www stránky, které by jste měli také číst. PDF Tisk E-mail
Napsal Pavel Vrbata   

Vážená přátelé,

naše občanské sdružení, Český výbor UNICA (ČVU) otevírá svoje nové www stránky – http://www.cvu.cz


Naše www stránky poslouží jednak pro umístění článků, na které nezbylo místo v našem časopisu VIDEOHOBBY, ale hlavně pak k tomu, aby se k Vám dostaly co nejrychleji aktuální informace o dění ve svazu, ale také zprávy i o Vaši činnosti.

V záložce KONTAKTY, nebo dole pod červenou čárou jsou jména všech členů vedení i jména všech organizací i členů svazu. Kliknete-li na všechna potržená jména, objeví se jejich e-mailové adresy, u podtržených svazů se objeví jejich www stránky.

Byli bychom rádi, kdyby jste naše www stránky nejen pravidelně sledovali, ale hlavně, aby jste se stali jejich spolutvůrci. Zprávy z Vašich akcí i Vaší spolkové i soukromé filmové činnosti, včetně Vašich názorů na určité akce i na činnost svazu. Budou určitě zajímat nejen nás, ale i mnoho dalších filmových amatérů.

Především by se měli zapojit sdružení, co nemají své www stránky. Od členů svazu počítáme s jejich spoluprací jako samozřejmost, u ostatních filmových amatérů počítáme, že se stanou přispivateli.

Nechceme konkurovat a přebírat zprávy z jiných portálů. Každý má své specifické poslání a zájem. Náš zájem je, aby se tento portál stal vedle stabilních rubrik, diskusním fórem ve kterém se budou promítat názory, pohledy všech filmových amatérů, nejen členů ČVU.

Portál http://www.filmdat.cz používejte i nadále.

 Náš portál http://cvu.cz  by měl sloužit hlavně zprávám z pořádaných akcí, jejich hodnocení a rozborů. A možná ještě něčeho navíc. Měl by být takovým diskusním fórem.

 Pokud se tak rozhodnete, tak svůj příspěvek prosím pošlete na adresu našeho prezidenta Jana Vačleny – Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny . On, podle zaměření, aktuálnosti pak rozhodne ve spolupráci s ostatními členy vedení ČVU nebo redakční radou o tom, jestli Váš příspěvek bude zařazen na www stránky nebo do časopisu VIDEOHOBBY.

Děkujeme předem za dobré pochopení naši nabídky a těšíme se na stoprocentní spolupráci.

Aktualizováno ( Pondělí, 15 červenec 2013 )
 
< Předch.   Další >
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License. Webdesign by Mercy s.r.o.