Úvod arrow Zpravodaj arrow Večer 28.ledna 2013 s hosty z Vráže.
Večer 28.ledna 2013 s hosty z Vráže. PDF Tisk E-mail
Napsal Petr Vančák   


Na dnešním večeru jsme měli příležitost setkat se s kolegy, video-amatéry z Vráže u Berouna.



Je milé potkávat spřízněné duše, a je obdivuhodné, co jejich malý kolektiv, nebo spíš parta, zvládá prakticky „na koleně“. Jestli jsem dával dobře pozor, historie Foto a Video Klubu Vráž sahá k roku 2008, a hlavním hybatelem je předseda, pan Zdeněk Sojka. Ten nás také celým večerem provázel a uváděl promítané filmy:

-          Setkávání s Vráží, 2012

Představení  Vráže a okolí, mile doplněné o výstupy členů spolku. Jak by Vráž viděl poutník při své návštěvě a co a koho by neměl opomenout, včetně závěrečného posezení v hospůdce.

 

-          Krátké nahlédnutí na schůzky Foto a Video klubu Vráž, 2010

K pohledu zvenku doplňuje tento film pohled zevnitř. Jak to u nich v klubu vypadá, a jak tu hodnotí a rozebírají dílo ,zde na příkladu jedné svatby.

 

-          Vrážská kamera II.ročník, 2012

Záznam ze soutěže. Prostředí, návštěvníci, ukázky ze soutěžních prací a z doprovodného programu. Vedle pochvaly guláše chyběla jen informace, kdo všechny ty lahve šavlí otevřeného šampaňského nakonec vypil.

 

-          Setkání členů FV Klubu, 2012

Čerstvý zápis do zdejší videokroniky – výroční zpráva s výčtem úspěchů a hlavně velké plány do budoucna – držíme palce, ať se naplní ! A jubilantům nej, nej k narozeninám !

 

-          Konkurz, 2006

Hraný film, částečně též školní práce studentek Střední pedagogické školy Beroun pod vedením Romana Musila. Jistě příprava, natáčení a postprodukce nebyly snadné, ale na šikovná a pěkná děvčata ( a jednoho statečného junáka) byla radost pohledět. Že by budoucnost videoklubů mohla vypadat takhle ?

 

-          Lužná, 2010

Železniční muzeum Lužná u Rakovníka pohledem zapáleného železničního nadšence, s jeho fundovaným výkladem. Film dělaný srdcem.

 

Ani jsme se nenadáli, a vyměřený čas nám uběhl jako voda. Jen o málo jsme přetáhli, jakoby na znamení, že setkání si žádá pokračování. Tak děkujeme, a těšíme se na příště !

Zaznamenal Petr Vančák


Foto z večera v naši FOTOGALERII,

Ve VIDEOGALERII je možno se podívat na  dokument Vrážská kamera II.ročník 2012.

 

 

 

 

Aktualizováno ( Sobota, 24 leden 2015 )
 
< Předch.   Další >
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License. Webdesign by Mercy s.r.o.