Úvod arrow Zpravodaj arrow Autorský večer Jiřího Ployera. 30. dubna 2012
Autorský večer Jiřího Ployera. 30. dubna 2012 PDF Tisk E-mail
Napsal Pavel Vrbata   

Asi v nevhodném datu, v pondělí 30.dubna 2012 jsme uspořádali autorský večer Jiřího Ployera.  Nevhodné datum byl dáno tím, že v úterý byl 1. Máj, volný den a tak mnoho našich členů odjelo na své chaty.


Takže se nás sešlo jako u Klabzubů. Bylo nás jedenáct.  To nám však nevadilo, Jirka nám promítl několik svých filmů ze své amatérské letecké praxe a na závěr nám promítl film, který mu o něm natočil Milan Haškovec.
Jirka Ployer si zašel do nějakého leteckého podniku, kde mají  trenažér, který simuloval let velkým letadlem. Jirka po krátké instruktáži dobře vzlétl i přistál a tak na závěr dostal i certifikát, že složil dobře zkoušku pilotáže velkého dopravního letadla.  

Dozvěděli jsme se v debatě i mnoho zajímavosti z letiště Točná, kde Jirka několik let provozoval tohoto svého koníčka a mnoho svých letů natočil na kameru.

A protože další klubový večer by měl být 7.května, kdy se opakuje stejná situace, že v úterý je volno, tak jsme se dohodli, že tento večer zrušíme. Další večer bude už dle programu 14.května a povede ho Josef Jíša.  Tak za 14 dní na viděnou.

Pavel Vrbata
foto z večera od Josefa Jíši v naší FOTOGALERII

Aktualizováno ( Sobota, 24 leden 2015 )
 
< Předch.   Další >
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License. Webdesign by Mercy s.r.o.