Úvod arrow O nás arrow Český klub kinoamatérů - videoklub Praha
Český klub kinoamatérů - videoklub Praha PDF Tisk E-mail
Napsal Pavel Vrbata   

Český klub kinoamatérů (ČKK ) je nejstarším amatérským filmovým klubem na území České a Slovenské republiky. V roce 2010 oslavil klub své 75. výročí svého trvání.
problm_01

Přečkal druhou světovou válku, éru socialismu a dobře si vede i v současných složitých ekonomických podmínkách. Mnohokrát byla činnost klubu ohrožena nebo dokonce zastavena, ale i přes všechny tyto obtíže klub funguje dál.


Naši členové kdysi natáčeli na filmový pás. Současnost je však již ve znamení moderních digitálních médií. Všichni členové používají digitální videokamery a zpracovávají své snímky na počítači.

Mnoho našich členů se pravidelně zúčastňuje veřejných amatérských soutěží a festivalů u nás i v zahraničí, kde sklízí se svými díly úspěchy.

Oproti jiným klubům se naši členové scházejí pravidelně, každé pondělí ve své  pronajaté promítací síni.

Chcete-li se na nás přijít podívat, nebo se stát členy ČKK, můžete nás navštívit každé pondělí od 18.30 do 20.30 ve Stanici techniků, Pod Juliskou 2a, Praha 6 (konečná tramvají Podbaba, v těsné blízkosti bývalého hotelu Internacional- dnes Royal Crowne).

Roční členský příspěvek řádného člena ČKK  je 1.000 Kč, studenti platí 200 Kč. Členové přispívající a hosté platí 30 Kč za večer.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Na našich www.ckkp.cz  stránkách můžete nalézt informace o činnosti našeho videoklubu: pravidelné příspěvky našich členů v klubovém zpravodaji, odborné články o současné videotechnice a počítačovém zpracování videozáznamů i foto-galerii z různých klubových akcí i soutěží, které naší členové navštívili a ve videogalerii se můžete podívat na filmy našich členů.

Najdete zde samozřejmě také program klubových večerů a soutěže, které náš videoklub pořádá.

 

Aktualizováno ( Úterý, 04 duben 2017 )
 
Další >
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License. Webdesign by Mercy s.r.o.