Úvod arrow Program arrow Ondřej Suchý v ČKK
Ondřej Suchý v ČKK PDF Tisk E-mail
Napsal Vancak Petr   
3 prosince 2007 zavítal do Klubu na předvánoční a mikulášské posezení malíř, filmař, spisovatel,milovník psů, básník a já nevím co ještě, pan ONDRA SUCHÝ.


Ondřej Suchý s moji mladou ženou Zitoufoto V.Fořt



Večer se náramně vydařil.


Již při vstupu do sálu byli všichni příchozí uvítáni punčem, čajem, koblížky a jinými laskominami. K těm se ještě během večera přidaly proslulé višně v rumu Aniny Šilingerové v originální mikulášsko-čertovské nadílce.
A ruku v ruce s pohoštěním byla servírována i vynikající náplň celého večera.
Poseděli jsme s naším hostem, který mimo jiné vyprávěl o filmových pokusech svého otce, bratra Jiřího i svých - a něco z unikátních dílek jsme i zhlédli díky přepisu archivních snímků na DVD. O to se postaral Vašek Fořt, který nás celým večerem skvěle provedl. Sám dal k dobrému své reportáže z vernisáží a křestu knihy Ondřeje Suchého, a tak byla radost ponořit se na pár chvil do báječného světa našeho báječného hosta.

Předpokládám, že naši dokumentaristé, pilně cvakající fotoaparáty a ohánějící se kamerou po celý večer, nám brzy předloží své dílo. Jsem moc zvědav na to, jak se jim podařilo ty pěkné chvíle zachytit.

A nehynoucí dík musím vyslovit cateringové hvězdě večera ! Při takovém servisu začínám chápat, proč Vašek tak často pospíchá domů ...
Aktualizováno ( Pondělí, 22 srpen 2011 )
 
< Předch.   Další >
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License. Webdesign by Mercy s.r.o.