Úvod arrow Program
Program
Prázdninové setkání PDF Tisk E-mail
Napsal Vancak Petr   
Ve středu 16.7. jsme se sešli v restauraci U dobré myšlenky v Trojické ulici ve slušném počtu alespoň tuctu členů. Mohu prohlásit, že večer se docela vyvedl, a prodiskutovali jsme leccos od nové tvorby přes novou techniku, internetové tipy ap.

01Na adrese http://www.prodad.de/gb/products.html můžete najít zajímavé pluginy (bohužel placené, v řádu 59-119 euro) do řady editačních programů, z nichž rozhodně stojí za zmínku Mercalli steady ready video - software na stabilizaci roztřeseného videa.
V českých webech neunikl pozornosti video A-Z tip : www.video.az4u.info , poradna pro natáčení, střih a editaci. Jako dvouměsíčník vychází též jako papirový časopis za 48,-Kč/číslo.

Setkání hodláme zopakovat v srpnu, tentokrát i s projekcí - máte-li se čím pochlubit, nebo chcete kouknout jiným tvůrcům "pod pokličku", sledujte naše stránky a dejte o sobě vědět.
A počítejte s výjezdním zasedáním, klapne-li věc, uvidíme se v restauraci Jedličkovy lázně : www.jedlickovylazne.cz , v Černošicích-Mokropsech.

za "přípravný výbor" Tomáš Hordějčuk a Petr Vančák
Aktualizováno ( Úterý, 13 leden 2009 )
 
ZMĚNA PROGRAMU !!!! PDF Tisk E-mail
Napsal Pavel Vrbata   
1.prosince 2008 POZOR změna programu.

Pondělní klubový večer, který měl připravit Jiří Elsner se na jeho žádost přesouvá na duben 2009. Místo J.Elsnera program připraví Václav Fořt. Promítneme si, jak říká Venca, jeho nepodařené filmy. Tak se máme na co těšit.

Aktualizováno ( Úterý, 13 leden 2009 )
 
Rekapitulace volného večera 12. května 2008. PDF Tisk E-mail
Napsal Petr Vančák   

Večer tisíce a jednoho pohledu.

 

Mohu říci, že večer byl nabitý filmy nejširšího spektra  zájmů tvůrců.
 Jako Šeherezádiny pohádky krmil oči a uši přítomných nápady a náměty od cestopisů až po experimenty. A stejně tak nevystačil s vyměřeným časem a zfilmované myšlenky a otázky přesáhly nejen promítací čas, ale jistě doprovázely každého diváka ještě dlouho a daleko po odchodu z Klubu.

Aktualizováno ( Úterý, 13 leden 2009 )
Celý článek...
 
Klubový večer ČKK 19.května 2008 PDF Tisk E-mail
Napsal Václav Jágr   
Program klubu byl v důsledku onemocnění přednášejícího hosta změněn na volnou debatu a zamyšlení se kolem života a působení členů  klubu.
Aktualizováno ( Úterý, 13 leden 2009 )
Celý článek...
 
Přednáška ing.Emila Pražana v ČKK. PDF Tisk E-mail
Napsal Jaroslava Štastná   

Na pondělní večer 5. května 2008 přijal pozvání do ČKK ing. Emil Pražan, publicista, lektor a filmový porotce.ing. Emil Pražan

Aktualizováno ( Úterý, 13 leden 2009 )
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Následující > Konec >>

Výsledky 85 - 90 z 128
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License. Webdesign by Mercy s.r.o.