Úvod arrow Program
Program
Program na 1. pololetí 2021 PDF Tisk E-mail
Napsal Tomas   

4.1.2021 měl být volný večer…

Bohužel se do odvolání z důvodů situace ohledně Korona viru odložil, jakožto i další klubové večery.

 

Snad se situace v dohledné době zlepší a budeme se moci těšit na setkání s Vašimi snímky…

...

17.5.2021 – volný večer – 1. letošní setkání po uzavřené Stanici techniků – popovídali jsme si o filmech, které jste točili a které si brzy promítneme. Vedl Ing. Zdeněk Kopka. Vzhledem k hygienicko-epidemiologické situaci jsme se na tomto prvním letošním setkání jenom potkali venku, za budovou Stanice techniků.

24.5.2021 - Od tohoto dne počínaje jsme se opět mohli scházet v projekčním sále ČKK, Domu Techniků, Pod Juliskou 2a v počtu 10 osob. Proběhl vzpomínkový večer - Zavzpomínali jsme na naše členy paní Helenu Hofmanovou a Honzu Krafnetra, které zachvátila pandemie Covid-19 a už se s námi Pod Juliskou bohužel nesetkajíLNa závěr večera proběhly krátké projekce a rozbor Vašich filmů. Vedl Ing. Zdeněk Kopka.

31.5.2021 - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vedl Ing. Zdeněk Kopka.

7.6.2021 - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vedl Ing. Zdeněk Kopka.

14.6.2021 - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vedl Ing. Zdeněk Kopka.

21.6.2021 - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vedl Ing. Zdeněk Kopka.

28.6.2021 – Proběhl poslední volný večer před prázdninami. Projekce a rozbor našich filmů. Měl přijít i kouzelník animovaného filmu - náš kolega Jarda Nykl se svým nejnovějším filmem, ale bohužel se to nepodařilo. Na závěr bylo občerstvení na zahrádce restaurace Pod Juliskou. Vedl Ing. Zdeněk Kopka.

Aktualizováno ( Neděle, 19 září 2021 )
 
Program na 2. pololetí 2020 PDF Tisk E-mail
Napsal Tomas   

10.8.2020PROBĚHLO prázdninové setkání členů ČKK a jejich příznivců s povídáním nejen o filmování proběhlo v restauraci kina MAT na Karlově nám. Sešlo se nás 9 a tak jsme se téměř nevešli ke stolu… Materiálu z dovolených je dost, tak jenom stříhat, stříhat a stříhatJ

14.9.2020 - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů z dovolených. Vedl Ing. Zdeněk Kopka.

28.9.2020 - autorský večer se neuskutečnil – Státní svátek a Stanice techniků byla uzavřena. Místo 28.9.2020 byl náhradní termín:

5.10.2020 - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vedl Ing. Zdeněk Kopka.

12.10.2020 - autorský večer Miloslava Jehličky se v prostorách stanice techniků z důvodů situace ohledně Korona viru nemohl konat. Večer se konal jako soukromý v okruhu několika členů ČKK.Autor nás provedl ukázkami řady svých zajímavých filmů.

26.10.2020 - technický večer se do odvolání z důvodů situace ohledně Korona viru odložil jakožto i další klubové večery. Uzávěrka soutěže RAV 2020 se z výše uvedených důvodů také zrušila.

7.11.2020 (sobota) - 9:00 - 15:00 - 23. ročník celostátní filmové soutěže Rodinné Amatérské Video 2020. – Filmy „o rodině“ a čistě rodinné filmy.

Vzhledem k vývoji situace ohledně Korona viru se konání soutěže RAV 2020 odložilo na neurčito.

9.11.2020 - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vzhledem k situaci ohledně Korona viru se tento volný večer zrušil.

23.11.2020 - autorský večer Ing. Jaroslava Kolčavy. Autorský večer byl   vzhledem k situaci ohledně Korona viru zrušen.

 

7.12.2020 - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vedl Tomáš Hordějčuk. Byli jsme potěšeni, že se mohl poslední volný večer v roce 2020 konat. Viděli jsme několik filmů, nejkrásnějším potěšením a pohlazením na duši však byl kreslený film našeho člena ČKK Jaroslava Nykla o království Jásámov namluvený několika hlasy v jedné osobě pana Lábuse, který měl v ČKK vlastně celosvětovou premiéru. Přejeme Jardovi do nového roku, aby nový film vidělo co nejdříve co nejvíce hlavně dětských diváků!

Aktualizováno ( Pondělí, 04 leden 2021 )
 
Program na 1. pololetí 2020 PDF Tisk E-mail
Napsal Tomas   

6.1.2020 – volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka. Domácí úkol – natáčení Vyšehradu byl odložen na lepší počasíJ

20.1. - technický večer se střihovým programem pro 4K - praktické zkušenosti s natáčením ve 4K na Dron, GoPro7 a kameru Panasonic, nativní střih ve 4K, generování videa ve 4K (2160p/50fps) a zobrazování na Smart TV. Vede Tomáš Hordějčuk.

3.2. - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka.

17.2. - autorsko - technický večer Ing. Jaroslava Kolčavy s představením techniky Osmo Pocket a jeho možností spojené s ukázkami a autorsko - technický večer JUDr. Miloše Bláhy s představením gimbalu Moza Air s ukázkami.

2.3. - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka.

16.3. – autorsko - technický večer  se do odvolání z důvodů situace ohledně Korona viru odkládá jakožto i další klubové večery - Profesionální střihový program Magix Vegas Pro 17 a jeho možnosti ve filmové tvorbě – Obraz v obraze, plynulé pohyby, klíčování, barevné korekce v reálném čase – Color Grading, kompletní podpora HDR, stabilizace obrazu, plynulé zpomalování a zrychlování i speciální zpomalování (Slow Motion), sledování pohybu (Motion Tracking) a beziérovo maskování (+ vkládání náhrady obrazu v obraze) i sledování pohybu složitých objektů v obraze s jejich náhradou (Planar Motion Tracking) atd. - doplněné praktickými ukázkami. Vede Tomáš Hordějčuk.

30.3. - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka.

13.4. - velikonoční pondělí – večer odpadá

20.4. - autorský večer  - bude upřesněno později.

4.5. - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka.

18.5. - Dovolujeme si Vám s radostí oznámit, že se v pokoronavirové době poprvé sejdeme dne 18.5.2020 v 18:00 na volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka. Musíme však respektovat opatření Covid-19 ohledně rozestupů a roušek. Těšíme se na projekci.

1.6. - autorsko - technický večer - Profesionální střihový program Magix Vegas Pro 17 a jeho možnosti ve filmové tvorbě – Obraz v obraze, plynulé pohyby, klíčování, barevné korekce v reálném čase – Color Grading, kompletní podpora HDR, stabilizace obrazu, plynulé zpomalování a zrychlování i speciální zpomalování (Slow Motion), sledování pohybu (Motion Tracking) a beziérovo maskování (+ vkládání náhrady obrazu v obraze) i sledování pohybu složitých objektů v obraze s jejich náhradou (Planar Motion Tracking) atd. - doplněné praktickými ukázkami. Vede Tomáš Hordějčuk.

15.6. - autorský večer Ing. Zdeňka Kopky spojený s jeho významným životním jubileem. Premiéru bude mít v ČKK 63. díl Klapky s naším dlouholetým členem Zdeňkem Kopkou, kterou vysílala TV Noe a moderátorem byl Petr Baran.  

 

29.6. - poslední předprázdninový volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka.

Aktualizováno ( Čtvrtek, 20 srpen 2020 )
 
Program na 2. pololetí 2019 PDF Tisk E-mail
Napsal Tomas   

9.9. - úvodní volný večer po prázdninách 2019 s projekcemi a rozborem Vašich filmů z dovolených:). Vede Ing. Zdeněk Kopka.

23.9.Autorský večer společně s malým Workshopem nejenom o animovaném filmu s tvůrcem filmů, které pohladí po duši – členem ČKK a držitelem mnoha ocenění z mezinárodních soutěží Jaroslavem Nyklem.

 

7.10. - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka.

 

14.10.Autorsko – technicko – narozeninový večer s Tomášem Hordějčukem.

 

4.11. - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka.

 

11.11.Vzpomínkový večer na filmy našeho vynikajícího tvůrce Miroslava Kašpara

 

16.11. (sobota) – 9:00 – 15:00 – 22. ročník celostátní filmové soutěže Rodinné Amatérské Video 2019. – Filmy „o rodině“ a čistě rodinné filmy.

 

25.11.Autorsko - technický večer Jaroslava Kolčavy – s předvedením nové zajímavé techniky.

 

2.12. - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka.

 

9.12.Autorský večer z dob amatérského působení Josefa Psohlavce s filmy z mnohých i mezinárodních soutěží a vzpomínka na formát Super 8.

 

 

16.12. - Poslední předvánoční volný večer roku 2019 J

 

 


 

Aktualizováno ( Středa, 08 leden 2020 )
 
Program na 1. pololetí 2019 PDF Tisk E-mail
Napsal Tomas   

7.1 - úvodní volný večer roku 2019 s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka.

21.1. - volný večer s představením nové techniky (ruční gimbal, Full HD projekce z telefonu a přenosné repro AC/DC TNT3 s Bluetooth a mikrofonem). Projekce "trezorového" dokumentu o historii pražského Benediktínského kláštera v Břevnově Ing. Zdeňka Kopky.

4.2. - technický večer s Pinnacle 21 aneb možnosti nového střihového programu a praktické ukázky práce na konkrétním filmovém projektu. Vede Ing. Jaroslav Kolčava.

18.2. - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka.

4.3. - technicko-autorský večer aneb autorská tvorba a využití technologického pokroku v čase za poslední čtvrtstoletí. Od páskových kamer, střihových karet, přes filmové jeřáby, kontaktní zvuk a tříosé stabilizátory obrazu, poloprofesionální střihový software, k fenoménu doby - filmovým dronům ve vzduchu až po akční kamery pod vodou při jízdě na čemkoliv a natáčení, střih a projekci videa mobilním telefonem. Vede Tomáš Hordějčuk.

11.3. - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka.

25.3.večer našeho jubilanta Antonína Ečera. S Toníkem oslavíme nejenom jeho "půlkulatiny" (75 let), ale i kulatiny (50 let v našem filmovém klubu ČKK).

1.4. - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vedl Ing. Jaroslav Kolčava v zastoupení Ing. Zdeňka Kopky.  

8.4. - autorský večer JUDr. Miloše Bláhy. 

29.4. - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vedl již Ing. Zdeněk Kopka.

6.5. – filmovým večerem nás bude doprovázet Ing. Emil Pražan, který byl od 60. let metodikem v oblasti filmu a nyní i přes svůj úctyhodný věk (91) je stále významným aktivním přispěvatelem časopisu Videohobby.

20.5. - volný večer s projekcemi a rozborem Vašich filmů. Vede Ing. Zdeněk Kopka.

3.6.společný autorský večer našeho mistra krátkých hraných scének Milana Haškovce a jeho sestry Jarky Šťastné.

10.6. - autorský večer Ing. Zdeňka Kopky a MUDr. Františka Dedka.

 

24.6. – poslední předprázdninový autorský večer zároveň oslavíme 80té! kulatiny s Miloslavem Jehličkou.

 

 


 

 


 

Aktualizováno ( Pátek, 20 září 2019 )
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 7 - 12 z 128
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License. Webdesign by Mercy s.r.o.